دانشکده هنر های تجسمی و کاربردی
معاون پژوهشی
دکتر نیلوفر ملک
* دکترای معماری _ دانشیار، دانشکده معماری و شهرسازی
n.malek@aui.ac.ir
دکتری معماری _ دانشگاه شهید بهشتی تهران ______________ کارشناسی ارشد پیوسته معماری _ دانشگاه شهید بهشتی تهران
مراسم اختتامیه هفته پژوهش 1403
مراسم اختتامیه هفته پژوهش 1403
مراسم اختتامیه هفته پژوهش 1403، روز یکشنبه 25 آذرماه ساعت 14 بعداز ظهر در سالن اجتماعات توحیدخانه با حضور اساتید ارجمند دانشگاه و دانشجویان هنر، پژوهشگران و هنرمندان برتر برگزار شد.

مراسم اختتامیه هفته پژوهش 1403، روز یکشنبه 25 آذرماه ساعت 14 بعداز ظهر در سالن اجتماعات توحیدخانه با حضور اساتید ارجمند دانشگاه و دانشجویان هنر، پژوهشگران و هنرمندان برتر برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، آقای دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری، رییس دانشگاه هنر اصفهان ضمن تشکر از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و ارج نهادن به مقام پژوهشگران، تجلیل از پژوهشگران پرتلاش و بستر سازی و تسهیل در امر ارتقاء سطح کیفی پژوهش ها و طرحها در دانشگاه هنر را ضروری برشمرد.

در ادامه این مراسم، خانم دکتر نیلوفر ملک معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اشاره به گوشه ای از راهبردها و برنامه های معاونت و عملکرد واحدهای مختلف آن، به ذکر اقدامات صورت گرفته در زمینه تسهیلات حمایتی در قالب پژوهانه (گرانت)، تجهیزات پژوهشی، آزمایشگاه مرکزی، کتابخانه تخصصی، تشویق به انتشار مقالات علمی، برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌ها و ایجاد شبکه‌های پژوهشی در دانشگاه هنر اصفهان پرداخت. همچنین معاونان محترم پژوهشی در دانشکده ها را به عنوان بازوان سیاستگذار و اجرایی معاونت پژوهش و فناوری دانست که با بهرگیری از نظرات و ظرفیتهای استاید و دانشجویان دانشگاه از یک سو، و بهره گیری از ارتباطات و شبکه علمی خود از سوی دیگر، برنامه های متنوع سخنرانی کارگاه های آموزشی پژوهشی، رویدادهای هنری را طراحی و اجرا می کنند. ایشان اشاره داشت در برنامه های علمی طراحی شده امسال دانشگاه بیتشر تلاش شده است تا محوریت موضوعات به مباحث میان رشته ای نزدیکتر شود و با تمرکز بر کیفیت رویدادها به جذب حداکثری مخطبان دانشجو کمک نماید. از سوی دیگر در سال جاری تلاش شد تا با افزایش حمایتهای مالی از پژوهش (البته در حد مقدرات بودجه محدود دانشگاه) و افزایش سهم دانشجویان از این حمایتها، گامهایی در توسعه و تقویت روحیه پژوهش در جامعه دانشگاهی برداشته شود. در پایان ایشان به تلاش برای اخذ نمایه بین المللی برای نشریات، تقویت انتشارات دانشگاه در تعامل با جهاد دانشگاهی، و تلاش برای عرضه دیجیتالی کتب هیات علمی دانشگاه اشاره داشت.

در بخش بعدی مراسم، آقای صالح غایی سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه، و سرپرست مرکز رشد تخصصی هنر دانشگاه، به تبین ماموریت دانشگاه هنر اصفهان در تعامل با صنعت و ایجاد ارتباط با صنایع و سازمان‌های مرتبط با هنر، و زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه پژوهش پرداخت. و عقد تفاهم نامه های جدید با گروه صنعتی انتخاب، شهرداری اصفهان، آستان قدس رضوی، و... بخشی از زیرساختهای اجرایی آن است. ایشان برگزاری نشست‌های مشترک با صنعت‌گران و کارآفرینان برای ایجاد گفت‌وگو و تبادل نظر در مورد چالش‌ها و فرصت‌های موجود در حوزه هنر و صنایع خلاق را ضروری برشمرد که با اجرای این برنامه‌ها، دانشگاه هنر اصفهان به دنبال ایجاد یک اکوسیستم نوآورانه و پویا است که در آن پژوهش‌های هنری بتوانند به محصولات و خدمات تجاری تبدیل شده و به رشد و توسعه اقتصاد کشور کمک کنند. ایشان در پایان از برنامه های پیش رو و فعالیت های آینده مرکز رشد سخن گفت.

آقای دکتر احمد شاهیوندی، سرپرست گروه پژوهشی و مطالعات کاربردی شهری و منطقه ایی، به ارایه گزارش مبسوط و جامعی در خصوص انجام طرح «سند ملی طرح محیط دوستدار سالمند در ایران» پرداخت.

ایشان اشاره داشت؛ این طرح با تایید و حمایت نزدیک به 20 وزارتخانه و سازمان دولتی و صندوق جمعیت سازمان ملل متحد به انجام رسیده است، در دوازدهمین جلسه شورای ملی سالمندان کشور در مهرماه سال جاری، به تایید و تصویب شورا رسید و در قالب "دستورالعمل و سند بالادستی"، از طرف وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همه سازمان ها ابلاغ شد و مبنای سیاستگذاری و برنامه ریزی همه وزارتخانه ها و دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت. این سند با درنظر داشتن سه بخش بخش اول: اصول شاخص‌ها و ضوابط فرایند برنامه راهبردی شهر دوستدار سالمند در ایران بخش دوم: برگزاری کارگاه‌های نحوه تهیه سند راهبردی شهر دوستدار سالمند در شهرهای ایران بخش سوم: شاخص های برنامه ریزی شهر دوستدار سالمند در ایران، صورت پذیرفته است.

در این طرح سعی در به‌کارگیری تدابیر و سیاست‌های کلان، ایجاد بسترمحیطی، اشتغال و کارآفرینی سالمندان، ایجاد دانشگاه‌های دوستدار سالمند، گردشگری سالمندان، مشارکت خیرین، و توجه به جایگاه فناوری اطلاعات و حمایت‌های بیمه‌ای برای ایجاد شهر دوستدار سالمند شده است چراکه شهر دوستدار سالمند شهری‌ است که ساختار، امکانات، سیاست‌ها و خدمات شهری در آن به‌گونه‌ای باشد که شرایط برای سالمندی مهیا باشد.

ایشان افزود، اجرا شدن سند شهر دوستدار سالمند با توجه به تغییر هرم سِنی جمعیت کشور به سمت پیرسالی و افزایش جمعیت سالمندان ضروریست بنابراین باید این سند بطور جدی مورد توجه مسوولان بویژه در شهرداری‌ها قرار گیرد. وی با بیان اینکه در بیشتر شهرهای دنیا، زیرساخت‌های شهر دوستدار سالمند توسط شهرداران ایجاد و تامین می‌شود، اظهار داشت: در کشورمان نیز باید مشارکت خوبی بین شهرداری‌ها، سایر بخش‌های اجرایی و همچنین بخش خصوصی برای تحقق شهر دوستدار سالمند صورت گیرد و خاطرنشان کرد: جمعیت ایران نیز بشدت در حال سالمند شدن است و تا سال 1430 حدود 33 درصد از جمعیت کشور سالمند می‌شوند بنابراین لازم است برای ایجاد شهرهای دوستدار سالمند تلاش شود. وی با اشاره به تاکید این موضوع توسط سازمان جهانی بهداشت و صندوق جمعیت سازمان ملل متحد(UNFPA) تصریح کرد: با توجه به اهمیت این موضوع، طرح تحقیقاتی شهر دوستدار سالمند از سال 1398 در دستور کار گروه پژوهشی مطالعات کاربردی شهری دانشگاه هنر اصفهان قرار گرفته و در آن از تجربه‌های بین المللی نیز استفاده شده است.

مراسم اختتامیه هفته پژوهش، با تجلیل از پژوهشگران، هنرمندان و فناوران برگزیده استانی و دانشگاهی و بخش پایان نامه برتر دانشگاهی پایان یافت.

اسامی پژوهشگران برتر استانی و دانشگاهی در بخش هیات علمی، هفته پژوهش 1403

پژوهشگر برگزیده استانی: دکتر همایون نورایی

پژوهشگران برگزیده دانشگاهی به تفکیک دانشکده ها:

دانشکده صنایع دستی: دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری

دانشکده معماری و شهرسازی : دکتر مهین نسترن، دکتر مریم عظیمی

دانشکده پزوهش های عالی هنر و کارآفرینی: دکتر محمد شریفی تهرانی، دکتر محمدتقی طغرایی

دانشکده حفاظت و مرمت: دکتر بهنام پدرام، دکتر فرشید ایروانی قدیم

دانشکده هنرهای تجسمی: دکتر حمید صادقیان

هنرمندان برگزیده دانشگاهی به تفکیک دانشکده ها:

دانشکده صنایع دستی: دکتر جلیل جوکار

دانشکده هنرهای تجسمی: دکتر رسول کمالی دولت آبادی

نوآور برگزیده دانشگاهی: مهندس حسن رضوان

مجری برگزیده طرح پژوهشی برون سازمانی: دکتر علی شجاعی اصفهانی

فرصت مطالعاتی برتر جامعه و صنعت: دکتر پریسا دارویی

اسامی پژوهشگران برگزیده استانی و دانشگاهی در بخش دانشجویی، هفته پژوهش 1403

پژوهشگر برگزیده استانی: اخترالسادات موسوی؛ دانشکده پژوهش های عالی هنر و کارآفرینی

پژوهشگران برگزیده دانشجویی دانشگاهی به تفکیک دانشکده ها:

دانشکده حفاظت و مرمت: زهرا راشدنیا، محسن جمالی، لیلی نعمانی خیاوی

دانشکده معماری و شهرسازی: هاجر اسدپور، یحیی جمالی، شهرام محمدی

دانشکده پژوهش های عالی هنر و کارآفرینی: حسین صادقی شاهدانی، وحید رجبی

دانشکده هنرهای تجسمی: سپهر ایمان پور، راضیه حیدری

دانشکده صنایع دستی: زهرا کارگر، فاطمه باقری زاده

هنرمندان برگزیده دانشجویی دانشگاهی به تفکیک دانشکده ها:

دانشکده پژوهش های عالی هنر و کارآفرینی: ساغر عطائی مقصودبکی

دانشکده هنرهای تجسمی: هانیه دری دولت آبادی، علی امینی

دانشکده صنایع دستی: نیلوفر بنی اسدی

پایان نامه های برگزیده دانشگاهی به تفکیک دانشکده ها:

دانشکده حفاظت و مرمت: وحید پورزرقان

دانشکده پژوهش های عالی هنر و کارآفرینی: شیدا نصیری

دانشکده صنایع دستی: فلورا اشرفی، کیهانه رییسی

دانشکده معماری و شهرسازی: سارا رمضانی

 
 
 
 
 
 
 
 

تاریخ:
1403/09/28
تعداد بازدید:
142
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
معاونت پژوهشي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان چهار باغ پائين، حد فاصل چهار راه تختي و ميدان شهدا، كوچه پرديس (شماره 31)، پلاك 17، معاونت پژوهشي دانشگاه هنر اصفهان
تلفن       :   34460755-34460328-34489755   (031
دورنگار :   34460909    (031
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا
Powered by DorsaPortal